Projektet Tona

Blogu – Postimet e Fundit

Kanalizime ujrash te perdorur

9 Rekomandime per projektimet e kanalizimeve te ujrave te perdorur

#1 : Dimensioni Kanalizimet e ujrave te perdorur duhet te jene...

Me Shume 3 March, 2016

Projektimi i Rrugeve dhe Siguria Rrugore

PROJEKTIMI I KRYQËZIMEVE RRUGORE (PËRKUFIZIME)

Nese deshironi te blini librin, e gjeni ketu. Transport ne te gjitha...

Me Shume 17 February, 2016

metoda racionale, koha e perqendrimit, rreshjet

Perllogaritja e prurjeve me Metoden racionale

Aktiv 21 ju vjen ne ndihme te gjithe projektuesve hidroteknik me...

Me Shume 17 February, 2016

Projektimi i Rrugeve dhe Siguria Rrugore

KLASIFIKIMI FUNKSIONAL I RRUGËVE URBANE

Nese deshironi te blini librin, e gjeni ketu. Transport ne te gjitha...

Me Shume 11 February, 2016

Does Your Business Need to Be on Social Media

A ka nevoje biznesi juaj te jete prezent ne rrjete sociale?

Pergjigjka e thjeshte eshte PO, ju duhet te jeni prezent ne...

Me Shume 11 February, 2016

Why-Do-I-Need-Website

Perse me duhet nje faqe interneti? Ketu jane arsyet.

Arsyeja #1 – Broshura Online Kompanite shpenzojne miliona ne krijimin e broshurave...

Me Shume 11 February, 2016

5 TIPS FOR SETTING PROJECT PRIORITIES

5 TIPS FOR SETTING PROJECT PRIORITIES

How many times have you had this conversation with your boss:...

Me Shume 17 September, 2015