KUSH JEMI DHE ÇFARE OFROJME

Aktiv 21 eshte nje kompani e krijuar nga nje grup inxhinieresh te fushave te ndryshme neinxhinieri civile dhe programim.

Aktiv 21 Services

Dizenjim Web

Dizenjimi Web eshte pjesa jone e embel. Çdo koncept nis me dizenjimin, dhe dizenjuesit tane jane vazhdimisht ne kerkim te menyrave te reja per tju mahnitur.

Inxhinieri Civile

Active 21 ka kapacitet te plote per te siguruar sherbime ne projektime civile dhe strukturore per projekte te thjesha apo te komplikuara.

Strehim Web

Aktiv21 beson ne te drejten e gjithkujt per te shfaqur idet ne rrjet. prandaj te gjitha produktet tona te strehimit web vine me mjete te fuqishme dhe siguri te larte.

Dizenjim Interior

Qe nga koncepti deri ne realitet imagjinata juaj eshte e lidhur drejtperdrejt me kapacitetin tone per tu pershtatur me nevojat tuaja.

Web And Software service by Aktiv 21

Web Dhe Programe

Ne ofrojme sherbime ne fushen e Dizenjimit Web, Strehimit Web, Marketing ne media Sociale, Aplikacione te ndryshme mobile

Meso Me Shume

Civil Engineering Service bt Aktiv 21

Inxhinieri Civile

Veprimtaria jone shtrihet gjeresisht ne projektim ne fushat e inxhinierise civile si Ujesjelles dhe Kanalizime, Rruge dhe Autostrada etj…

Meso Me Shumee

Architecture Service by Aktiv 21

Arkitekture

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur toren pust dorem

Meso Me Shume


24/7 Uptime Web Hosting

Aktiv 21 believes in your right to put your ideas online. That’s why all our hosting products, come with powerful tools and rock-solid security.

Mobile-Friendly Websites

While you're creating your site for the desktop, we are building the framework to ensure that your site also looks and works great on a mobile phone.

Blogu – Postimet e Fundit

Kanalizime ujrash te perdorur

9 Rekomandime per projektimet e kanalizimeve te ujrave te perdorur

#1 : Dimensioni Kanalizimet e ujrave te perdorur duhet te jene...

Me Shume 3 March, 2016

Projektimi i Rrugeve dhe Siguria Rrugore

PROJEKTIMI I KRYQËZIMEVE RRUGORE (PËRKUFIZIME)

Nese deshironi te blini librin, e gjeni ketu. Transport ne te gjitha...

Me Shume 17 February, 2016

metoda racionale, koha e perqendrimit, rreshjet

Perllogaritja e prurjeve me Metoden racionale

Aktiv 21 ju vjen ne ndihme te gjithe projektuesve hidroteknik me...

Me Shume 17 February, 2016

Projektimi i Rrugeve dhe Siguria Rrugore

KLASIFIKIMI FUNKSIONAL I RRUGËVE URBANE

Nese deshironi te blini librin, e gjeni ketu. Transport ne te gjitha...

Me Shume 11 February, 2016

Does Your Business Need to Be on Social Media

A ka nevoje biznesi juaj te jete prezent ne rrjete sociale?

Pergjigjka e thjeshte eshte PO, ju duhet te jeni prezent ne...

Me Shume 11 February, 2016

Why-Do-I-Need-Website

Perse me duhet nje faqe interneti? Ketu jane arsyet.

Arsyeja #1 – Broshura Online Kompanite shpenzojne miliona ne krijimin e broshurave...

Me Shume 11 February, 2016

5 TIPS FOR SETTING PROJECT PRIORITIES

5 TIPS FOR SETTING PROJECT PRIORITIES

How many times have you had this conversation with your boss:...

Me Shume 17 September, 2015